Sådan øger du komforten på cykelturen til Berlin

Sådan øger du komforten på cykelturen til Berlin
26.05.2016
Posted by
Rasmus

Berlin er fortsat en af de hotteste byer i Europa og det forstår man godt, når man først stifter bekendtskab med det pulserende byliv, de mange spændende butikker og de mange unikke bygningsværker der fortæller byens levende og dramatiske historie.

Jeg har selv ved et par lejligheder cyklet til Berlin og det kan varmt anbefales for turen er både hård og smuk – som en rigtig rejse bør være.

Men hvis du overvejer at gøre det samme, vil jeg dog gerne give et par belejlige råd til, hvordan du kan øge komforten for dig selv imens du tramper i pedalerne. Derfor kommer der her tre tips til at gøre turen langt mere bekvemt.

1. Sørg for at medbringe masser af solcreme
Uanset hvordan vejret bliver, kan du godt forberede dig på at få masser af sol, så chancerne for at blive solskoldet er overhængende store. Husk derfor at medbringe masser af solcreme. Og husk nu at bruge det!

2. Medbring de helt rigtige underbukser
Udover solskoldninger er der en stor chance for at du får eksem eller irriteret hud på inderlårene, hvis dine underbukser sidder for stramt på dine lår, når du cykler. Derfor vil jeg af personlig erfaring kraftigt opfordre dig til at vælge dine boxershorts eller underbukser med omhu, inden du sætter dig op på cyklen. Du kan finde et godt udvalg af boxershorts her: http://www.made4men.dk/

3. Planlæg din rute
Af både praktiske og økonomiske årsager vil jeg opfordre til at man planlægger sin rute, så man ved hvor man skal gøre holdt og få noget at spise hver dag. På den måde ved man hvor langt man skal cykle hver dag og på den måde bliver hele turen langt mere overkommelig.