Sådan kommer du billigt hjem fra Berlin med din cykel

Sådan kommer du billigt hjem fra Berlin med din cykel
29.06.2016
Posted by
Rasmus Nielsen

Jeg har ved flere lejligheder valgt at tage turen fra Billund til Berlin. Men selvom lufthavnen ligger tæt på mine forældres hus, så foretrækker jeg at tage turen derned på cykel. Det giver både mere til kroppen og sundheden og derudover et ruten særdeles smuk. Men når man så er kommet til Berlin og man har fået mulighed for at nyde de mange gode diskoteker, flotte museer og været ved Brandenburger Toor og Checkpoint Charlie, så bliver desværre tid til at vende hjem igen. Og hvis man har valgt at cykle, så har man som bekendt sin cykel med sig, hvilket stiller lidt ekstra krav til transporten. Så hvis du gerne vil have en billig rejse hjem kommer der her 3 måder at komme tilbage til Danmark, så billigt som muligt.
1: Brug Gomore

Gomore er heldigvis også tilstede i Tyskland, og der er masser af ture fra Berlin, der går imod Danmark hver dag. Her er fer heldigvis meget trafik og derfor kan du også finde en der vil gøre plads til din cykel. Tyskerne kører jo i lidt større biler end vi gør herhjemme. Du ville nok kunne komme hjem for 500-1000 kr.

2: Flyv til København
En anden løsning er selvfølgelig at flyve. Her er det ofte billigst at flyve til København eller Billund. Priserne for flybilletter kan dog variere en del og det koster også lidt ekstra at få cyklen med. Jeg har dog altid været heldig når jeg har taget flyet retur. Du kan finde nogle billige billetter her: http://www.rejsepriser.dk/

På en god dag vil du kunne komme hjem for 1000-1500 kr.

3: Tag toget
En sidste mulighed er at tage toget hjem. Der går hver dag mange afgange fra Berlin til Flensborg, hvor man skifter fra Deutche Statsbanen til DSB eller fra et DSB til et andet. Fordelen her er, at man bare skal læne sig tilbage og nyde turen. Prisen for en togbillet kan dog ligesom med flyene variere en del, men du kan være heldig at komme hjem for omkring 1000-1500 kr.
Rigtig god tur hjem.