Kombineret cykel- og arbejdsferie

Kombineret cykel- og arbejdsferie
25.12.2018
Posted by
Kristian

København er en fantastisk by - både for cyklister og forretningsfolk. Jeg tilhører begge grupper, hvorfor jeg finder det oplagt at arrangere en kombineret cykel- og arbejdsferie. Planen er at cykle i tidsrummet 7-13, hvorefter jeg vil kaste mig over arbejdet. Det er første gang, jeg gør dette, så jeg ved desværre ikke, om det vil fungere i praksis. Jeg har ikke desto mindre overtalt min bedste ven og forretningspartner til at gøre det samme. Han er ikke den fødte cykelrytter, men han har da investeret i en racercykel og alt det nødvendige udstyr.

Går alt som planlagt, så vil vi kunne tjene vores udgifter til hotel, restaurant, transport m.v. hjem om aftenen. Det kræver dog, at vi har energi til at arbejde efter at have nedlagt 100-200 km. på de danske landeveje. Forud for dette projekt har vi begge investeret i nyt cykeludstyr, så vi er så godt rustet som muligt. Da det ønskede udstyr løb op i mange penge, valgte vi at gå på udkig efter en sponsor. Det var desværre lettere sagt end gjort. Det lykkedes dog at finde en sponsor - eller faktisk blev det til hele to sponsorer. Disse to firmaer valgte at støtte op:

- https://www.digitalafbetaling.dk/
- https://www.vovseforsikring.dk/

Vi vil blive så glade, hvis du vil dele dine erfaringer med at kombinere hobby og arbejde. Kan det fungere? Kom gerne med dine bedste tips og tricks. Vi er helt blanke på det felt, hvorfor vi har brug for kompetent vejledning og sparring.

previous
next