De bedste energigels, -bars og -drikke til selve cykelturen

De bedste energigels, -bars og -drikke til selve cykelturen
08.08.2019
Posted by
Tommy Borgersen Green

Når du skal ud og cykle langt er det vigtigt med den rette proviant i form af energigels, energibars og energidrikke. Det er en central del af forberedelsen at sikre sig, at de produkter du tager med, er noget der fungerer for dig. Det nytter ikke noget at finde ud af at du simpelthen ikke får noget ud af dem, når du ikke en gang er kommet halvvejs på cykelruten. Valg af energibar er vigtigt fordi det nærmest er et lille måltid i sig selv. Et måltid fyldt med energi. Energigels er når du skal have hurtig energi men der ikke skal ligge noget og skvulpe rundt i maven og sidst men ikke mindst er der energidrikke til når du skal have hurtig energi og samtidig holde dig fra at blive dehydreret.

Hvad valgte jeg?

At vælge de rette energibarer handler ikke kun om at få noget hurtig energi. Når du tænker på en energibar, tænker du måske at det er en lille tør kiks som ikke smager særlig godt. Det behøver ikke være tilfældet, overhovedet. Det er muligt at finde energibarer, som smager rigtig godt og som samtidig giver dig den rette mængde energi så du kan klare cykelturen. Den rette energigel er én som smager godt og som er nem at sluge. Tænk på at du er på farten og skal have den hurtigt. Så nytter det ikke noget, at den ikke er velsmagende og du derfor har svært ved at få den ned. Selv fandt jeg god info på sunhedssitet https://sundhed2016.dk/, hvor de havde en fin guide om gode energigels.
Det samme gælder for energidrikke, her er det også utrolig vigtigt at det er en drik du selv godt kan lide og at der er tilpas med energi i den. Du skal trods alt indtage rigtig meget væske i løbet af sådan en cykeltur.

Comment on the blogpost